top of page
The-History-of-Biltong.jpg

​Πώς φτιάχνεται το Biltong
,
ΧΡΟΝΟΣ
Οι κορυφαίες μπριζόλες πλένονται ελαφρά με ξύδι και στη συνέχεια καρυκεύονται με ένα από τα επώνυμα ξηρά τρίψιμά μας. Όποια γεύση κι αν προτιμάτε, εσείς και οι γευστικοί σας κάλυκες μπορείτε να είστε ήσυχοι γνωρίζοντας ότι δεν συμβαίνει τίποτα τεχνητό.
,

ΣΤΕΓΝΟΣ
Εδώ είναι το όχι και τόσο μυστικό μας. Δεν τσιγαρίζουμε το μοσχάρι μας με τη ζέστη. Οι τρυφερές πλάκες της μπριζόλας είναι κρεμασμένες σε ένα δωμάτιο ελεγχόμενης υγρασίας, όπου στεγνώνουν στον αέρα για να διατηρούν τα σνακ βοείου κρέατος γεμάτα με θρεπτικά συστατικά.
,
ΦΕΤΑ
Τέλος, οι πλάκες σε φέτες κόβονται σε εξαιρετικά λεπτά, σούπερ νόστιμα κομμάτια. Το μόνο που μένει είναι να το απολαύσετε.

 

 

Στο The Butcher Club είμαστε όλοι για το ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ γεύση Biltong χωρίς συμβιβασμούς!

Προσπαθούμε να παρέχουμε μόνο το Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ προϊόντα.

Βρισκόμαστε στη Γλυφάδα, Αθήνα.

,

Χειροποίητη τελειότητα στον αέρα

Σνακ υψηλής πρωτεΐνης

Home: About
BiltongWet3_edited.jpg

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Έχετε ερωτήσεις, σχόλια, φιλοφρονήσεις και ανησυχίες; Είμαστε πάντα εδώ για να βοηθήσουμε.

Ευχαριστώ

bottom of page